LAPASTAIVAS

LAPASTAIVAS

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

HARMIA JA HYVÄÄ MIELTÄ

Ajattelin kirjoitella vielä parista lähiajan tapahtumasta. Toinen hyvin hoidettu positiivinen tapahtuma.

Jaa, mutta toinen kyllä vähän harmittaakin ja aiheuttaa erilaisia järjestelyjä ja ponnisteluja, ei niinkään minulta vaan mieheltä.

Päivänä muutamana laittelin ruokaa kotonamme, kiroillen taas kerran melko uutta induktioliettämme. Iso paistinpannumme ei jaksa kuumentua, eikä paistaa ruokaa tasaisesti, vaan on pyöriteltävä laidasta toiseen keittoalueella. Sitä siinä manaillessani mies rupesi tutkimaan paistostani ja huomasikin, ettei pannun pohja ottanut joka kohdasta lieden pintaan, vaan oli selkeästi keskikohdaltaan kupera. Niin oli, totesin itsekin.
Paistin pannumme on Swiss Diamond, jolla on ikuisuustakuu, joten reklamoin tästä maahantuojalle.
Olin suunnattoman iloinen Mastermark Brandin toiminnasta. Lähettämäni pannu tarkastettiin välittömästi, todettiin vika ja kolmen päivän päästä oli uusi pannu kotona. Kannattaa vilkaista, mitä kaikkea on tarjolla www.mastermarkbrands.fi.



Nyt paistaa pannu tasaisesti.


Se harmitus sitten. Mökkimme sähköliesi sanoi sopimussuhteensa irti. Vähän sitä oltiin uumoiltukin, kun tuppasi uuni kuumenemaan ulkoa enemmän kuin sisältä. Levyn kun laittoi päälle, kuumeni lieden kansi yhtä kuumaksi kuin varsinainen levy. Ja sitten se lakkasi toimimasta koko hökötys. Saaressa kun ollaan, ei niin yksinkertaista ole näiden painavien esineiden edestakainen kuljettaminen. Kun tämä talvi on tällainen ja jään pinta on mitä on, kuljetus tapahtuu POTKURILLA. Niinpä mies ja lapsenlapsi läksivät juuri operaatiota suorittamaan. Saas nähdä miten onnistuu. Erillinen kysymys on, uskaltautuuko sähkömies jäälle. Joten palaillaan asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti