LAPASTAIVAS

LAPASTAIVAS

maanantai 17. maaliskuuta 2014

PORKKANAKAKKU - SE EPÄONNISTUNUT VERSIO


Ei voi paljon ulkonäöllä kehuskella, maku kuitenkin oli niin täydellistä, ettei tarttenut roskikseen laittaa.
No, joka tapauksessa, jääkaappiimme oli kasautunut eräskin määrä porkkanoita, joten päätin tehdä porkkanakakkua. Joku meni pieleen, kun ei kakku kasassa pysynyt, oli lusikalla syötävää kuohkean mehevää murskaa. Näillä aineilla tein.

PORKKANAKAKKU
4 porkkanaa raasteena
3 kananmunaa
2, 5 dl ruokosokeria
2, 5 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhetta
3 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
3 tl kaardemummaa
1 tl luonnon vaniljaa tai 2 tl vaniljasokeria
0, 5 tl merisuolaa
2 rkl öljyä

Munat ja sokeri vaahdoksi, kuivat aineet pyöritellään joukkoon ja lopuksi porkkanaraaste öljyn kanssa joukkoon. Paistetaan 180 º n. 40-50 min.

Tuorejuusto kerma tomusokeri -pinta jäi tekemättä kun arvelin murskan syömisestä tulevan mössömäisen sotkuista. Tekee kun uskaltaa. Yritän tehdä toistekin jos vaikka pysyis kasassa. Niin ja vinkkejä kaipaan mitä pitäisi toisin tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti