Tuuli raateli taas luontoa kylmällä puhurillaan
Masserie Cervarolon kokilta saadun reseptin mukaiset mantelipikkuleivät
Onnistuivat suomalaisessakin uunissa
Mantelipikkuleivät - alkuperäinen ohje mukautettu Kamalansaaren tarpeiden mukaan
250 g mantelijauhetta
250 g mantelirouhetta
2 kananmunaa
3 rkl hienoa sokeria
1 tl vaniljajauhetta
teelusikan kärjellinen suolaa
Ainekset sekoitetaan tiukakaksi massaksi, josta muovaillaan kaksi parisenttiä paksua ja hivenen leveyttään matalampia pötkyjä leivinalustan päällä, johon on ripoteltu tomusokeria niin, että taikinapötkyt ovat kauttaaltaan tomusokerin peitossa. Paistetaan 180º 20 min. Pötkyt leikataan lämpimänä parisenttisiksi pikkuleiviksi ja nautitaan.
Iltapäivällä leikkelin äitini tahriintuneesta pitsiliinasta hyväkuntoiset pitsit pois
Tuunsin pitseistä ja pellavakangaspalasesta mökin makuuhuoneen uudet verhot.
Romanttiset huom!
Onneksi on tätä jalkapalloakin, tulipa sukatkin päättelemistä vaille valmiiksi.
Luonto vain jatkoi myllerrystään vielä iltamyöhälläkin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti