LAPASTAIVAS

LAPASTAIVAS

maanantai 18. marraskuuta 2013

KAIKENLAISTA MARRASKUUSSA III

No niin, nyt telkkarissa huutaa Vares. Jotkut suomalaiset leffat saavat minut raivonvaltaa , kun ei puheesta saa mitään selvää, vaikka telkkari huutaisi täysillä. MihIn  on kunnon A R T I K U L O I N T I  jäänyt. Ei silti, ei aina saa selvää englannistakaan, mutta näissä leffoissa tai sarjoissa tekstitys pelastaa. Toki joissakin suomalaisissa, televisiolle tehdyssä leffoissa teksitys on, Vareksessa ei.
No, positiivista ajattelua kehiin. Antaa poikan mökeltä, mulla on juttuja vielä kirjoittamatta.

Ai kun tänään tuli illansuussa hyvä mieli, kun leikin oikein tavarantoimittajaa.



Tässä kasa tossukoita, jotka pakkasin poppanakankaiden kanssa Lappiin

Että voi tulla itseriittoinen olo, kun katselen laatikollista kätteni töitä. Aivan kaaaameeeesti  mielihyvä hykerryttää tossuja pakatessa ja osoitetta isoon laatikkoon kirjoittaessa. 
Ei muuta kun uutta tossua ja lapasta tekemään.

Täähän on kertomatta. Olen menossa täkäläiseen Kenkäveroon (vanha pappila, josta on tehty oikein kulttuurikeskus Mikkeliin) yömyyjäisiin 5.12. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Mulle tulee oma koju tai myyntipaikka ja myyjäiset alkavat klo 14 jatkuen aina klo 24 saakka. Lapsi I ja II ovat tulossa mukaan. 
Tää kiireenriemu on vallannut mieleni niin kokonaan, että kohta varmaan löydän itseni K-kaupan kassana. Onneksi on lama ja työpaikat vähissä.

Kenkäverossa oli menneenä lauantaina suklaatapahtuma. Kävin siellä, mienimuotoisessa tapahtumassa. Väkeä oli  paljon, ihan jonoksi asti. Tästä inspiroituneena, ajaa hurautin K-kauppaan ja ostin tarvikkeita. Ja nyt on!!!


Päätinkin ryhtyä  Fazerin kilpailijaksi

Tekniikkaa pitää vielä hioa. Hyviä nuo valkoisetkin, mustikka sisällä ja hyvää suklaata ympärillä.

Vielä on jäljellä 12 päivää tätä kuuta, tapahtumia kasaantuu varmasti lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti