LAPASTAIVAS

LAPASTAIVAS

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

LAMMASLEIPÄ

Tänään mässäiltiin, ei ajateltu kaloreita eikä kolestrooleja. Mies kyllä yritti inistä montakohan sataa kaloria tässä on. Syödessään onneksi totesi kaloripommin olevan välillä NIIN HYVÄÄ.




Näin syntyi 

SYNTISEN HYVÄ LAMMASLEIPÄ

Lammasjauhelihapihvit

500 g lampaan jauhelihaa
1 raastettu porkkana
1/2 dl kaurahiutaleita
1 vatkattu muna sekoitetaan 1/2 dl kermaa
2 tl tuoretta timjamia
mustaapippuria ja suolaa mauan mukaan
Lisäsin vielä hyppysellisen chiliä
Nämä

Paistoin pihvit pannulla n. 4-5 min kummaltakin puolelta

Rapeaksi paistettua pekoonia ja paistettu kananmuna

Majoneesisoossi

3 rkl majoneessia
2 rkl sinappia (tulista) mielellään itsetehtyä omilla mausteilla

Leivän kokoaminen

Paistoin pekoonin rasvassa ruispalaviipaleet rapsakaksi leivän kummaltakin puolelta
leivännpäälle kaksi pikku lammaspihviä
näiden päälle maustettua majoneesia
Pari siivua pekonia
Paistettu kananmuna lopuksi komeuden päälle

Kananmuna saa olla mielellään löysä, jotta antaa hyvää kosteutta suupalalle
Lopuksi pyöräytys pippurimyllystä hyvää mustaapippuria
Lisäkkeeksi vihreä salaatti, herkkukurkut ja hillotut kanttarellit niin....

SE ON SIINÄ!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti