Näin syntyi
SYNTISEN HYVÄ LAMMASLEIPÄ
Lammasjauhelihapihvit
500 g lampaan jauhelihaa
1 raastettu porkkana
1/2 dl kaurahiutaleita
1 vatkattu muna sekoitetaan 1/2 dl kermaa
2 tl tuoretta timjamia
mustaapippuria ja suolaa mauan mukaan
Lisäsin vielä hyppysellisen chiliä
Nämä
Paistoin pihvit pannulla n. 4-5 min kummaltakin puolelta
Rapeaksi paistettua pekoonia ja paistettu kananmuna
Majoneesisoossi
3 rkl majoneessia
2 rkl sinappia (tulista) mielellään itsetehtyä omilla mausteilla
Leivän kokoaminen
Paistoin pekoonin rasvassa ruispalaviipaleet rapsakaksi leivän kummaltakin puolelta
leivännpäälle kaksi pikku lammaspihviä
näiden päälle maustettua majoneesia
Pari siivua pekonia
Paistettu kananmuna lopuksi komeuden päälle
Kananmuna saa olla mielellään löysä, jotta antaa hyvää kosteutta suupalalle
Lopuksi pyöräytys pippurimyllystä hyvää mustaapippuria
Lisäkkeeksi vihreä salaatti, herkkukurkut ja hillotut kanttarellit niin....
SE ON SIINÄ!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti