LAPASTAIVAS

LAPASTAIVAS

tiistai 18. helmikuuta 2014

SIPULITON PASTAKASTIKEKOKEILU

Kyllä tämä on tylsää. Vettä tai muuta rähmää sataa taivaalta. Välillä koko kaupunkimaisema verhoutuu inhottavan kosteaan sumuun. Mihinkään ei oikein jaksa innostua, ei oikein olympialaisiinkaan. Takalisto pysyy tiukasti tuolissa muutamia hetkiä kuntosaliliikkumista lukuunottamatta.
Toki telkkari on päiväkausia auki, sen verran penkkiurheilijaa on suonissa. Kun telkkari on auki, niin jälkeäkin syntyy, virkkausta nimittäin.



Bambulankapöytäpyyhkeitä

On se vaan maanmainio lanka tää bambulanka, toimii pöytäpyyhkeenä mitä parhaiten. Ei haise ja kun likaantuu, pesukoneeseen,  ja taas on puhdas rätti käyttökelpoinen. SUOSITTELEN. Ja jos ei ittellä puikko tai koukku pysy kädessä niin minulta näitä pyyhkeitä saa. Käsikone on käynnissä hela dagen.

Mutta tuo sipuliton ragu, italialaisittain.

Pakasteessamme oli naudan sisäfileen "häntäpala", pieni, mutta kahdelle hengelle sopiva joten tästä pastakastikkeen tekoon


PASTAKASTIKE

n. 200 g pieneksi paloiteltua lihaa
vähän voita, savusuolaa ja mustaapippuria kuumalla pannulle ja liha ruskistumaan nopeasti. Liha kasariin ja pannun huuhdinliemi päälle.
Lisäksi
Vajaa kourallinen rouhittuja manteleita
Pieneksi silputtu porkkana ja palsternakka
Pieni pala tuoretta chiliä 
Mustaa pippuria
Nämä kuullotin kevyesti voin ja oliiviöljyn kera pannulla
Tämä sekoitus kasariin lihan päälle ja lopuksi pieni purkki Mutti-tomaattimurskaa
Haudutin tunnin verran


Siinä hän hautuu



Lopuksi silppusin tuoretta timjamia ja persiljaa sekaan, tarkistin maun. Hhm......
Vähän suolaa ja se oli siinä.




Pastaa ja parmesaania!

Hyvää, kehui vakituinen maistelija ja söi hyvällä halulla annoksensa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti