LAPASTAIVAS

LAPASTAIVAS

tiistai 12. tammikuuta 2016

TÄMÄHÄN LÄHES AHISTAA,!!!!!

En ole oikein koko blogihistoriani aikana ollut tyytyväinen Lapastaivaan ulkonäköön.

Lapastaivas nimettiin aikoinaan neulomieni lapasten tuotenimeksi. Nimi syntyi elokuisena myöhäisiltana, kun mieheni houkutteli katsomaan hienoa tähtitaivasta ja tähdenlentoja. Olin samaan aikaan asettelemassa lapasluomuksiani kuvausta varten, enkä malttanut lähteä ulkosalle. Tokaisin miehelleni olevani juuri lapastaivaan parissa.
Siitä syntyi myös blogin nimi. Mitäpä sitä muuttamaan. No, tämä kertomus on jo ollut kirjoittamiseni alkutaipaleella. Kertaus on opintoen äiti, sanotaan.


Tästä siis kakki alkoi

Olen vuoden ajan tuskaillut blogini visuaalisen ilmeen kanssa. En vain oikein ymmärrä bloggerin logiikkaa. Tässä sen taas näkee, iän myötä tulevan kömpelyyden niin fyysisen kuin menttaalisen. Eikä pidä paikkaansa tässä sanonta; minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Lotus123-maailmasta ei tänä päivänä muuta hyötyä ole kuin se, ettei tietokoneita tartte pelätä. Hyvä näinkin.

Tämän päivän vietin blogini ulkonäkömaailmassa. Parempaa jälkeä ei syntynyt. Mikä näytti läppärillä suht'koht' jees, ei istunut tablettimaailmaan lainkaan. Tekstien värit ovat hailakat ja huonosti luettavissa. Blogin nimi on ja pysyy toisessa laidassa. Kuva on irrallinen läntti, jne. 

No jahka taas hermo kestää istahtaa tietokoneen ääreen, yritän vielä kerran.

Asiassahan tämä lumipyrypäivä vierähti!

4 kommenttia:

  1. Kaunis blogi Sinulla oli ennestäänkin ja tosi herkullinen ja moderni se on nyt. Kiva kertomus blogin nimen synnystä. Hauska kuulla, että muillakin on vaikeuksia tämän tietotekniikan kanssa. Ihanaa perjantai-iltaa! t.Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipa hyvä mieli kommentistasi, kiitos siitä. Hyvää viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. Moi! Tähän blogiisi törmäsin vasta nyt, Lapastaivaan muistan niistä hienoista huovutetuista. Itse pidin blogia vain reilun vuoden ajan infokanavana ystäville ja tutuille silloisessa erityisessä elämäntilanteessani. Aloitin eri alustalle ja sen elinkaaripa sitten lopahtikin ja oli pakko siirtyä muualle. Juuri kun oli päässyt sisälle kaikkiin ulkonäköön vaikuttaviin kikkoihin. Siirtyminen tapahtui siis pienimmän vaivan ehdoilla ja sitten totesin, että oikeastaan blogini oli jo tehnyt tehtävänsä. Nyt kun taas olisi hyvä olla informatioblogi, en jaksa aloittaa uutta opiskelua.
    Kuten totesit, vanhoista osaamisista on jäljellä vain se, että tietää kyllä homman onnistuvan JOS on riittävästi aikaa (ja motivaatiota) asiaan paneutua.
    Monipuolinen blogi sinulla ja hyvin olet sen kuitenkin pitänyt riittävän "simple and easy". Semmoista jaksaa seurata! Onneksi olkoon ja hyvää jatkoa!
    Terveisin Armi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta. Jostain kumman syystä olen tykännyt tähän blogiini silloin tällöin postauksia tehdä. Ehkä siksi, että olen saanut muitten blogeista paljon itselleni; vinkkejä, ohjeita, eri harrastusmuotoja, uusia tuttavuuksia jne. Kaltaisesi kommentit laittavat taas yrittämään ja ottamaan uusiakin haasteita ja niitähän me tällä iällä todella tarvitaan. Hyviä talvipäiviä Armi! Varpu

      Poista