MAKAROONILAATIKON OHJE
Keitin makaroonit lihaliemessä makaroonipussissa olevan ohjee mukaisesti.
Pannulla paistoin pekoonisuikaleita ja 400 g jauhelihaa (naudan vähärasvaista)
Lisäsin pieneksi paloitellun paprikan seokseen sekä chilistä silputun palasen
Sörsselssönin päälle kumosin purkillisen Mutti-tomattimurskaa, sellaisen pienen purkin ja pippuria.
Seos hautui pannulla sen aikaa kun makaroonit kypsyivät. Sitten vain uunivuokaan makaronit ja lihasekoitus. Lisäsin vielä italialaista yrttimaustetta sekaan ja lopuksi rigotta-juustoraastetta päälle. Uuniin 180 º 1h. Paistos saa uuniin mentäessä olla hyvin "vetistä" jotta ei kuivu liikaa. Uunini on kiertoilmauuni, siksi vähän alhaisempi lämpötila.
Vähän ketsuppia niskaan
Omatekoiset valkosipulikurkut ja
hillotut kanttarellit lisäsivät hyvän tulisen laatikon makua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti